Ik werk bij Studio Bereikbaar als grafisch vormgever, waar ik de ideeën van mijn collega’s omzet in producten die zij kunnen gebruiken om hun visie te delen. In dit proces geeft vooral het visualiseren van data op verschillende schaalniveaus mij veel energie en voldoening. Ook werk ik continu met veel plezier aan de huisstijl van Studio Bereikbaar en de ontwikkeling daarvan.

Tijdens mijn studie aan de kunstacademie in Rotterdam heb ik mij verdiept in het gebruik van de publieke en private ruimte, en heb ik de gebruikswaarde hiervan ontdekt. Het faciliteren en behouden hiervan is mijn voornaamste motivatie geworden die ik nu kan inzetten bij Studio Bereikbaar.

Ik zet graag fotografie in als medium om te onderzoeken en mijn gedachten vast te leggen. Daarnaast heb ik van jongs af aan een grote interesse voor techniek en het begrijpen hiervan. Dat komt voornamelijk door mijn vader die zowel fotograaf als monteur van klassieke raceauto’s is. Daar maakt techniek en vakmanschap het verschil, en moet je inventief zijn om tot het beste resultaat te komen.

Favoriete projecten van Max:

Drie perspectieven voor een duurzame en stedelijke wijk in Utrecht