Studio Bereikbaar heeft plek voor een bevlogen ruimtelijk denker!

Vind jij het leuk om aan complexe opgaven te werken op het grensvlak van verplaatsingsgedrag, ruimtelijke planning en inrichting? Studio Bereikbaar zoekt een bevlogen ruimtelijk denker! Je bent een aanvulling op ons zelfsturende team van 11 adviseurs. We hebben geen overhead of directie, maar organiseren alles zelf. Verwerving van opdrachten, samenstellen van projectteams, zorgen voor voldoende inkomsten, invulling van de website of ontwikkeling van nieuwe producten; het team beslist en organiseert. 

Vanaf je start bij Studio Bereikbaar draai je vol mee in projecten in een verantwoordelijke rol. Je werkt veel op projectlocaties, samen met opdrachtgevers of in integrale teams. Je doet mee en beslist mee in de dagelijkse bedrijfsvoering. We dagen je vanaf dag 1 uit je snel te ontwikkelen, zowel in projecten als binnen het bedrijf.

Wie zijn wij?

Studio Bereikbaar zorgt voor een mooier en beter Nederland. Dat doen we door te adviseren op beslisniveau over strategische bereikbaarheidsvragen. Hierbij werken wij vanuit de visie dat bereikbaarheid een maatschappelijk goed is, waarin keuzes worden gemaakt door maatschappij, politiek en betrokken partijen. We werken momenteel onder andere aan de mobiliteitsvisies voor Amsterdam-Noord en Haarlem, aan de gebiedstransformatie van IJburg en aan de mobiliteitstransitie van de metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

We zijn een relatief klein en jong Rotterdams bureau met adviseurs in de mobiliteit, planologie, stedenbouw en data-analyse. Innovatie zit verankerd in ons DNA. Kaarten, (ontwerpend) onderzoek en visualisaties gebruiken we om te begrijpen hoe het ruimtelijke- en mobiliteitssysteem werkt en als tool om het gesprek aan te gaan met de maatschappij. We leggen graag de link tussen mobiliteit, ruimtelijke planning en inrichting.

Wie ben jij?

 • Je bent een ruimtelijk denker met affiniteit voor bereikbaarheid / mobiliteit en de ambitie om in je projecten het verschil te maken
 • Je bent goed in staat om complexe systemen, structuren, zachte en harde (GIS-)data, netwerken en verbanden naar goed leesbare schema’s, graphics, schetsen en kaarten te vertalen
 • Je bent goed in het presenteren van plannen aan de hand van boekjes, posters en presentaties
 • Je bent conceptueel en analytisch sterk
 • Complexe processen schrikken je niet af en je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een WO-denkniveau en een HBO/WOopleiding afgerond in de richting van stedenbouw/planologie (of je studeert aan de Academie van Bouwkunst)
 • Adobe Illustrator en InDesign hebben voor jou geen geheimen, ervaring met Q Gis is een pré
 • Daarnaast ben je zelfstandig, assertief, nieuwsgierig en een echte teamplayer

Wij bieden:

 • Een geheel nieuwe kijk op het stedenbouwkundig vakgebied
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een leuke, informele werksfeer in ons kantoor (in het Groothandelsgebouw)
 • Een uitdagend werkpakket met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Vernieuwende en innovatieve projecten op het grensvlak van mobiliteit (verplaatsingsgedrag), ruimtelijke en economische structuren en ruimtelijke inrichting

Interesse?

Mail je motivatie, CV en een beknopt portfolio (max 7mb) voor 14 februari naar: christian.rommelse@studiobereikbaar.nl

Wil je meer weten over ons? Bekijk ons portfolio.