Ik werk als adviseur mobiliteit bij Studio Bereikbaar en heb door de jaren heen een brede, allround kennis opgebouwd op het vlak van mobiliteit. Ik werk graag aan strategische en wezenlijke mobiliteitsprojecten waarmee ik hoop dat we Nederland een stukje bereikbaarder, mooier, duurzamer en veiliger kunnen maken. Ik vind het leuk om complexe vraagstukken te ontrafelen en op een begrijpelijke manier uit te leggen aan niet-experts.

Ik heb een goed oog voor mens, team en opgave. Zo werk ik graag samen met anderen en haal ik veel energie uit het behalen van een goed resultaat. Ik ben resultaatgericht, heb een hoge kwaliteitsstandaard, communiceer en schrijf to-the-point en zorgvuldig. Hiermee ben ik in staat om toe te werken naar een inhoudelijk sterk eindproduct in combinatie met een prettige samenwerking en gedragen proces.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan grote projecten met flinke belangentegenstellingen. Zo heb ik intensief gewerkt aan het Alternatief Ring Utrecht als trekker op het gebied van bereikbaarheid, werkte ik aan de verdeling van 7,5 miljard voor het versnellen van de woningbouw, en heb ik aan meerdere beleidsvisies/strategieën op gemeentelijke schaal opgesteld (Rijswijk, Haarlem en ’s-Hertogenbosch).

Favoriete projecten van Marloes:

Alternatief voor snelwegverbreding op de A27

Verdeling van 7,5 miljard voor goede ontsluiting van nieuwe woningen

Verdieping binnen programma’s NOVEX en Mooi Nederland