Dashboards Verplaatsingsgedrag

Studio Bereikbaar beheerst kwantitatieve tools als QlikView/QlikSense, R, QGis, VisualStudio/C# om complexe data te bewerken, te analyseren en te presenteren. We zijn hierdoor in staat allerlei soorten verplaatsingsgedrag-data voor uw vraagstelling in te zetten en interactief te laten ‘praten’ met andere ruimtelijke of verkeerskundige data. We beheersen GPS-tracking data, OpenOV data (GTFS) en vele andere geodata.

Interactief dashboard voor analyse van Mobidot tracking data in QlikView

Ook als er geen mogelijkheid is om ‘eigen’ data te verzamelen, komt er steeds meer open data beschikbaar die u verder kan helpen. De ontwikkelingen gaan razendsnel, de mogelijkheden idem. Studio Bereikbaar volgt deze op de voet en draagt hier ook actief aan bij.

Voor het verzamelen van ‘eigen’ data werken we onder andere intensief samen met Mobidot (leverancier techniek achter de ‘Fietstelweek’) om gedetailleerde metingen te kunnen leveren van individueel verplaatsingsgedrag. In samenspraak met u ontwikkelen we rapportages, interactieve dashboards of verrijkte kaarten om de verzamelde data samen met andere data te presenteren. En daarmee ondersteunend voor uw doelstellingen in beleid, beheer, communicatie of participatie.